Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Kedves Látogató!

A munkára fogható üzleti tudás! A mantra szanszkrit eredetű. Tartalmazza a man- szógyököt, amelynek jelentése “gondolkodni”. A toldalék -tra jelentése: eszköz, azaz a mantra szó szerinti jelentése “a gondolkodás eszköze”

100 Üzleti Mantra CD

Úgy gondoljuk, a három cd lemezt tartlamazó szett, kompatibilitása miatt remek ajándékként szolgálhat azok számára akik kocsijukban hallgatva vagy csak több részletben használnák fel szívesebben inspirációjuk és motivációjuk fokozása érdekében.


Darabszám100 Üzleti Mantra DVD

Az egy darab DVD lemezt tartalmazó szettet azok számára ajánljuk akiknek a hanganyag egységes formában történő felhasználása nyújthat nagyobb szellemi felüdülést és feltöltődést az üzlet világában.


Darabszám100 Üzleti Mantra e-Book

Azonban az olvasás örömére illetve digitalis adatrögzítés előnyeire való tekintettel szeretnénk felkínálni Önnek és környezetének a hangzóanyag írott változatának elérhetőségét is egyben.


 

Vásároljon gondtalanul nálunk, online! Tudta, hogy 14 napra nőtt az elállási jog? Ez azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondolta magát. Sőt! Mivel nekünk az Ön kényelme a legfontosabb, 30 napos visszavásárlási garanciát is vállalunk a nálunk vásárolt termékekre!

VÁSÁROLJ ONLINE: gyorsan, egyszerűen, biztonságosan! Garancia 30: A Cégfejlesztő Kft-től vásárolt termékre a vásárlás napjától számított 30 napos visszavásárlási garanciát vállalunk! Részletekért olvassa el az ÁSZF-t!

A 100 Üzleti Mantra hangzó változata, olyan építő és inspiráló üzleti gondolatokat tartalmazó tipprendszer, mely kollégái, partnerei számára emlékezetes és felhasználható marad!

 • Üzleti partnereinek megmutatja, hogy a jövőben is számíthat Önre, hiszen a figyelmesség erősíti a bizalmat és hisszük, hogy ez halmozottan megtérül!
 • Vevői számára megbecsülést mutat, mellyel a velük kialakított kapcsolat fontosságára hívja fel figyelmüket!
 • Kollégáira, csapatára ösztönző erőként hat, mivel a rugalmasság a pozitív gondolkodás és az építő ideák átadhatóak!

Hallgasson bele most!

mantra-cd-png

Ha beszámol róla, hogy hogy saját vállalkozása keretei között kipróbálta, alkalmazta ezeket, a beszámolójának jutalma:

AZ ÖNÉ: egy ingyenes három órás feltáró beszélgetés valamelyik ActionCOACH-csal! (az értéke 62.500 Ft) (erről bővebben itt!)

AZ ÖNÉ egy 10 000 Ft-os vocher Az ActionCOACH Magyarország és a PAFI “Én-márka-építő” közös online tanfolyamára! (erről bővebben itt!)

az ActionCOACH csapata

.

Méltatások

 • Annyi ötlet és hasznosítható gondolat van a „Mantrákban”, hogy külső támogatás – egy jó üzleti coach – igénybe vétele nélkül az ember tört részét képes csak átvezetni saját vállalkozása gyakorlatába…

  Czakó Tibor
  ügyvezető
  Zöld Kapocs kft

 • Ez olyan, mint az agykontroll, kieső időkben, ha ezt hallgatod, segít a fókuszálásában. Kiforrott üzleti tudás, inspiráló bölcsesség!

  Gleisz Gábor
  tulajdonos ügyvezető
  www.uzletiklinika.hu

 • Köszönöm szépen a hanganyagot, szerintem nagyon hasznos és megmutatja a szakma mélységeit, a coaching értelmét. Őszintén mondom, hogy tovább lendített az anyag abba az irányba, hogy akarjak nagyon képzett coach-csal együttműködni. … Sok sikert kívánok, üdvözlettel:

  Nagy Ágnes Olga,
  EVALION Efficiency Kft.

 • Briliáns gondolatok, jól hasznosítható, praktikus tanácsok!

  Dr Jánosi István
  gazdasági innovációs és franchise tanácsadó, vállalkozó, befektető, feltaláló
  www.vallalkozas.co

 • Ez az az összeállítás, amit az ember, ha kézbe fog, egyből az az érzés keríti a hatalmába, hogy gyűrje föl az ingujját s fogjon neki, s kezdje kipróbálni saját vállalkozásában. Szóval lényegesen több, mint holmi „szemre- vagy fülbevaló”

  Baráth Károly
  tulajdonos cégvezető
  Quadlight Média Group Kft

 • Ijesztő, hogy néha az ezerszámra végiggondolt és reményteli stratégiáknál mennyivel egyszerűbb a célokhoz vezető megoldás. Azok olvassák el, akik nem csak élni és halni akarnak a vállalkozásukért, hanem élvezni is szeretnék azt.

  Jóljárt Dávid
  ügyvezető
  GFX Marketing Kft.

Általános Szerződési Feltételek megtekinthetőek itt.

Back to Top