Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Coaching workshopok.

Workshop

Játék

90 Napra Tervező Műhely

Képzelje el pontosan, hol szeretné, ha tartana a vállalkozása 90 nap múlva. De talán még fontosabb, hogy képzelje el pontosan, hogy hogyan fog eljutni oda. Tudja most pontosan, hogy mit kell tennie minden egyes héten, hogy a vállalkozása eljusson az általa elképzelt pontra a következő negyedévre? Vagy még nyersebben fogalmazva, tudja most teljes bizonyossággal, hogy hol tart a vállalkozása?

A workshop alkalmával egy 40 oldalas munkafüzeten halad végig. Közben a hozzá kapcsolódó elméleti anyag egy szemléletes előadás, vetített prezentáció valamint szituációs játékok segítségével kerül bemutatásra.

Bővebben Jelentkezés

Ügyfélvadász Műhely

Az Ügyfélvadász Műhely alatt 284 marketing eszközből válogatjuk ki azokat, amelyeket az Ön vállalkozására a lehető legnagyobb hatékonysággal lehet alkalmazni. Ezekből a kipróbált eszközökből fogjuk felépíteni együtt az Ön saját, versenyképes marketing stratégiáját.

  1. Van elegendő számú fizetőképes vevője?
  2. Tudja, hogyan vonzzon be még többet?
  3. Van módszere arra, hogyan vegye rá őket, hogy többet és többször vásároljanak Öntől?

Ha a fenti kérdésekre nemmel válaszolt, akkor remek hírem van az Ön számára, ugyanis nekem 284 bevált módszerem van az árbevétele növelésére

Bővebben Jelentkezés

Versenyelőny – Leverage Játékest

Ezek az alkalmak nemcsak üzletembereknek, vállalkozóknak, hanem más a vállalkozás fejlesztés iránt érdeklődők számára is nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy új tapasztalatokat szerezzenek az üzletfejlesztés terén.

A Versenyelőny- (Leverage) játék célja, hogy a játékos hozzon létre egy olyan vállalkozást, amely rendelkezik a megfelelő felépítéssel, a szükséges működőképes rendszerekkel, és a játék végére ez az üzlet váljék önjáróvá, azaz a “tulajdonos” személyes közreműködése nélkül is biztos lábakon álljon.

Bővebben Jelentkezés

Program Időpont Jelentkezés
Versenyelőny – Leverage játékest hamarosan Jelentkezés
90napra Tervező Workshop november 11. kedd

 

Jelentkezés
Ügyfélvadász Műhely hamarosan Jelentkezés

Érdeklődés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Back to Top