Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Garanciánk.

Üzleti Coaching / Rólunk / Garanciánk
01 Eredményeket garantálok: közösen megtaláljuk a kifizetett tiszteletdíjat 6 hónapon belül, vagy onnantól fogva a coaching ingyenes!
Programunk a világ számtalan országában bizonyította működőképességét az elmúlt közel húsz év alatt. Ha egy ActionCOACH támogatását veszi igénybe, eredményekre számíthat. Legyen ez több idő, ütőképesebb csapat, vagy több pénz … Ha kellő küzdőerővel fog neki a programnak, elvégzi az ajánlott feladatokat, ha fókuszáltan ott tud lenni minden coaching beszélgetésen, ha a javasolt workshopokra, tréningekre időt tud szakítani! És minden elkötelezett döntése megvalósítja, a házi feladattal is végez a megbeszélt időben … Nos, és ha ezek mellett az eredményekkel nem elégedett az első hat hónap elteltével, az Ön számára a coaching mindaddig ingyenes lesz, amíg ez az igénye fenn áll – minden kérdés és megjegyzés nélkül!
02 Cége tényleges helyzetével szembesítem, bármilyen kellemetlen lehet is a realitások tudomásul vétele.
A realitások és a szükséges változások tudomásul vétele a hatékony coaching program alapja. Egy ActionCOACH igénybevétele egy olyan barátot jelent az Ön számára, akit nem okolhat a kialakult helyzetért, de aki személyes üzleti tanácsadódként egyedül és kizárólagosan az Ön sikerében érdekelt! Kapcsolatunk az elszámoltathatóságra épít: azzal összefüggésben, amit mond, amit tesz. A folyamat minden eleme alá lesz rendelve a sikerelérésre irányuló erőfeszítéseknek, ha kell ennek érdekében esetenként keményebb fellépés is elképzelhető.
03 Teljes biztonságot és maximális bizalmi légkört ajánlok.
Munkakapcsolatunk a bizalomra és annak megértésére, tiszteletére épít, ami a tulajdonához való kötődése és a coaching munkaformák természetét alapként fogadja el, ezért együttműködésünk során mindig az Ön látószögéből értelmezzük a számokat, az üzleti folyamatokat.
04 Olyan üzleti tudáshoz való hozzájutást biztosítok az Ön számára, hogy annak birtokában közvetlen növekedésre foghatja a vállalkozását!
Minden, ami a coachingban előkerül az Ön üzletéről szól, az átadásra kerülő üzleti tudás a növekedés kipróbált forgatókönyvét adja a kezébe! Arra van tervezve ez a program, hogy Önt gazdagítsa időben, készségben. A cégében rejlő valódi növekedési potenciál felszabadítása érdekében a pilótaülést elfoglalva az Ön kezében lesz az útvonaltérkép és jogosítvány, hogy tényleg oda jusson, ahová készül!
05 Személyére, cégére szabott egyéni megközelítést garantálok.
Minden üzlet egyedi és különleges – ehhez nem férhet kétség! Az Öné is! Együttműködésünk azokra a tapasztalatokra épít, amit számtalan üzletág, ezer féle vállalkozásával folytatott közös munkából származik, ezért biztos lehet benne, hogy minden javaslatunkat világosan megindokolunk és elvárásait tiszteletben tartva jutunk az elvárható eredményekhez.
06 Hozzáférést biztosítok egy olyan kipróbált 18 éve fejlesztett és több tízezer cég által tesztelt rendszerhez, amely az üzleti minőség szinonimája és ebben a komplexitásában egyedülálló.
Módszertanunkat és eszközeinket a profit-növelés érdekében alakítottuk ki. Ezt szolgálják azok a kidolgozott és szisztematikus eljárások – melyek száma meghaladja a 3500-at – amelyek azon túl, hogy hozzáférést biztosítunk ezekhez, együttműködésünk során közvetlen üzletépítő erőt jelentenek az Ön számára.
07 Garantálom, hogy közös munkánk során egy piaci környezetben profitot termelni képes vállalkozást építhessen, amely az Ön személyes közreműködése nélkül is megáll a lábán.
Együttműködésünk arra irányul – s ezt garantálom – hogy figyelme arra irányuljon, hogy egyre kevésbé az üzletében és sokkal inkább az üzletén dolgozzon, mind közelebb hozva a célt, hogy a cége legyen Önért és ne Ön a cégéért!
Back to Top