Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Vasas Gizella.

Bemutatkozik Vasas Gizella

Vállalkozás – életformám, személyiségfejlődés – lételemem, marketing – kíváncsiságom, kreativitás – szenvedélyem,  emberek , kapcsolatok –  az életem része, imádok segíteni.

Mindez benne van az ActionCOACH rendszerében. Hát, hogy ne legyek boldog, hogy azt tehetem amit szeretek,  az a munkám ami az életem minden területéről szól és nem kell lemondanom egyetlen dologról sem?  Boldog vagyok.

Hiszem, hogy azt kell tennünk amit szeretünk, hiszem azt, hogy akkor a siker kikerülhetetlen.

Munkáimat mind szerettem. Megtapasztaltam sikert, bukást majd ismét sikert. Nem volt hiány semmiből sem. Újrakezdés mestere lettem. De minden tapasztalás arra volt jó, hogy pontosabban tudjam mit is szeretnék elérni és mi az amit szívből teszek.

Így jutottam el az ActionCOACH-ig. Hogy miért választottam még ezt a rendszert?

Azért mert látom a Vajdasági, Szerbiai kis- és közép vállalkozók problémáit. Nem csak látom, magam is tapasztaltam, tapasztalom. Látom, hogy mi hiányzik ahhoz, hogy sikeresek legyenek és ne csak a vállalkozásukban dolgozzanak, hanem a cégükön, amivel több szabad időt tudnak maguknak teremteni.

Tudok segíteni egy olyan rendszer kialakításában, amiben a vállalkozó örömét leli, még nagyobb célokat tud kitűzni és elérni azokat.

Kereskedő és mérlegképes könyvelő vagyok, személyiségfejlesztő tréner, mestertréner, coach

Dolgoztam építőiparban, kis -és nagy kereskedelemben, Kreatív hobby üzlethálózatom volt, kreatív műhelyeket -jobbagyféltekés rajztanfolyamot tartok, reklám szakmában valamint tőzsdeoktató és személyiségfejlesztő trénerként.

Folyamatosan képzem magam. Hiszem hogy a siker alapfeltétele a személyes fejlődés,  a képzések és olyan mentor, coach  segítsége aki kívülállóként segít az utunkon. Nekem is van.

Jelszavaim: “Az élet szép, ha azzá teszed..”  valamint   “Másként, mint mások! ”

Tegyük széppé közösen az életünket, és mindezt másként mint mások!

Öt különböző területen tudunk tenni – együttműködve Veled – az érdemi változások érdekében.

Hogy ezek közül melyikre milyen súllyal kell fókuszálni, az döntően az üzleted jellegétől, illetve saját céljaidtól függ. A következő kulcsterületekről van szó: Értékesítés, Marketing és reklám; Csapatépítés és munkaerő-utánpótlás; üzletfejlesztés és információs rendszerek; és Ügyfélszolgálat.

Állok rendelkezésedre!

Vasas Gizella

Üzletfejlesztési Partner

Elérhetőségek

Telefonszám

T  381  62  490  791

E-mail cím

 info@vasasnetwork.com

Közösségi háló

 

Back to Top