Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Nagy Péter.

Bemutatkozik Nagy Péter

Pályakezdő koromban, egy nagyvállalatnál voltam építésvezető. Országos nagyberuházásokon dolgoztam. A nagy munka mérnöki kihívást jelentett, a nagy felelősség megedzett, és az irányításom alatt dolgozók sokaságának élete pedig, felkeltette az érdeklődésemet. Hidakat építettem. A rendszerváltáskor pályaelhagyó lettem, és saját vállalkozásokba kezdtem. A gyógyszer-innovációtól az építőiparon keresztül a pénzügyekig nagyon sok dolgot kipróbáltam.

A projektek menedzselésével olyan kitekintést kaptam a magyar innovációk területén, mely kiváló iskola volt a coachinghoz. Business és manager coach képesítést szerezve, gyorsan megtapasztaltam, hogy a vállalkozók üzleti mindennapjait alapjaiban befolyásolja a magánéletük, s máris a life-coachingban találtam magam. A mai napig is ezek az indíttatások hatják át munkámat. Hidakat építek most is, csak éppen emberek között. „Hidakat építek”, melyeken átviszem a vállalkozókat a túlsó partra, kiemelve őket megszokásaikból, gátjaikon átlépve, egy új és komfortosabb világba vezetve.

Az ActionCOACH-nál megtapasztalhattam azt, hogy nem ér véget a munkánk azzal, ha egy vállalkozót kondicionálunk egy adott feladatra, hanem eszközöket is adhatunk a kezébe a vállalkozása fejlesztésére, s a várható, a tervezhető, meghatározható kihívások teljesítésére. A hatékonyság mérhetősége, ennek alapján a folyamatok korrekciója, a célpiac birtoklása, az automatizmusok beépítése a cég tevékenységébe, mind a vállalkozó biztonságát, és kényelmét szolgálják. Megvalósul így az a cél, hogy ne a vállalkozásában dolgozzon, hanem a vállalkozása dolgozzon ő érte. Mindezt garanciákkal tenni, számomra is a biztonságot jelenti. Ezek az építőkövek alkotják tehát azt a hidat, mely átvezet a „túlsó partra”.

Nagy Péter

Üzletfejlesztési Partner

Elérhetőségek

Cím

1027 Budapest Tölgyfa utca 14.

Telefonszám
M 3620 9 362 642
T 361 789 4664
F 361 315 0020

E-mail cím

peter.nagy@action-coach.hu

Közösségi háló

Back to Top