Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Eszik Zoltán.

Üzleti Coaching / Rólunk / Csapatunk / Eszik Zoltán
Bemutatkozik Eszik Zoltán

Szerepe szerint, de belső elkötelezettségből is az a cél vezeti, hogy olyan vállalkozóknak, cégtulajdonosoknak, vezetőknek segítsen, mint Ön, hogy kevesebb időt töltsön üzletében, s fordítsa inkább az idejét annak fejlesztésére, hogy az tényleg jövedelmezővé váljon, s visszaadja az örömöt a vállalkozásban és a személyes életében egyaránt.

Kisvállalkozóként maga is tudja, mit jelent küzdeni a túlélésért, tartani magát kitűzött céljaihoz, ragaszkodni hosszú távú ideáihoz.
Az Ön rendelkezésére áll, együtt újrafogalmazhatják cégével kapcsolatos elképzeléseit, céljait, s kidolgozhatják, bevezethetik a szükséges rendszereket, meghatározhatják és alkalmazhatják a szükséges stratégiákat és taktikákat hogy jól menő, gyarapodó pályára állítsák azt.

Az ActionCOACH meghatározása szerint az számít sikeres üzletnek, amely eredményes, azaz jövedelmező gazdasági vállalkozás, mely a tulajdonos személyes közreműködése nélkül is megáll a lábán. Üzleti coachként fáradhatatlan barátként túl azon, hogy megmutatja az ehhez vezető utat, minden erejével azon lesz, hogy Ön ne térjen le erről az ösvényről.

Eszik Zoltán

ML & Üzleti coach
Zoltánban a profi coach mellett egy nagyon humánus munkatársat ismertünk meg, aki emberközelivé tette számokat, elvárásokat, célokat, s így könnyebb volt elérni, amit kitűztünk magunk elé.

Jó volt Vele együtt dolgozni!

Kolesár-Szundy László, Avalon Car(e) Services Kft.
Zoltán remek szakember, remek érzékkel nyúl a partnerei problémájának gyökeréhez. Tudását nem csak folyamatosan bővíti, hanem minden lehetőséget megrgad arra, hogy megszerzett és felhalmozott tudását átadja ügyfelei számára!
Gleisz Gábor

Elérhetőségek

Cím

 1027 Budapest Tölgyfa utca 14.

Telefonszám
M  3620 9 362 642
T  361 789 4664
F  361 315 0020

E-mail cím
 zoltaneszik@actioncoach.com
 actioncoach@iif.hu

Közösségi háló

Back to Top