Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Csapatunk.

Ismerje meg csapatunkat

Az üzleti világ egyre nagyobb sebességgel változik és a verseny is egyre erősebb. Immár nem tekinthető luxusnak üzleti coach-al dolgozni, sokkal inkább elengedhetetlen szükséglet! A potenciális vevők megszerzésére szolgáló, a vásárlást ösztönző, a hatékony értékesítést, a tényleges profit-növelő eladások fokozását szolgáló módszereknek és módszerkombinációknak köszönhetően, melyeket Brad Sugars dolgozott ki egy  nem csak arra van kiképezze, hogy megmutassa az üzletembereknek, hogy hogyan növelhetik bevételeiket és profitjukat, de abban segítségükre lesz, hogy vállalkozásuk fejlesztése közben hogyan dolgozhatnak kevesebbet és közben hogyan maradjon több idejük pihenésre.

Eszik Zoltán

ML és Üzleti coach

Szerepe szerint, de belső elkötelezettségből is az a cél vezeti, hogy olyan vállalkozóknak, cégtulajdonosoknak, vezetőknek segítsen, mint Ön, hogy kevesebb időt töltsön üzletében, s fordítsa inkább az idejét annak fejlesztésére, hogy az tényleg jövedelmezővé váljon, s visszaadja az örömöt a vállalkozásban és a személyes életében egyaránt.

Bővebben

Vasas Gizella

Üzletfejlesztési Partner

Vállalkozás – életformám, személyiségfejlődés – lételemem, marketing – kíváncsiságom, kreativitás – szenvedélyem,  emberek , kapcsolatok –  az életem része, imádok segíteni. Hiszem, hogy azt kell tennünk amit szeretünk, hiszem azt, hogy akkor a siker kikerülhetetlen.Munkáimat mind szerettem. Megtapasztaltam sikert, bukást majd ismét sikert. Nem volt hiány semmiből sem. Újrakezdés mestere lettem. De minden tapasztalás arra volt jó, hogy pontosabban tudjam mit is szeretnék elérni és mi az amit szívből teszek.

Bővebben

Nagy Péter

Üzletfejlesztési Partner

„Hidakat építek”, melyeken átviszem a vállalkozókat a túlsó partra, kiemelve őket megszokásaikból, gátjaikon átlépve, egy új és komfortosabb világba vezetve. Az ActionCOACH-nál megtapasztalhattam azt, hogy nem ér véget a munkánk azzal, ha egy vállalkozót kondicionálunk egy adott feladatra, hanem eszközöket is adhatunk a kezébe a vállalkozása fejlesztésére, s a várható, a tervezhető, meghatározható kihívások teljesítésére.

Bővebben

Az üzleti coach szerepe a sportban az edzőéhez hasonlítható, aki az atlétákat a legjobb teljesítmény elérésére ösztönzi, mellettük áll, ha elfáradnak, olyan megoldásokat tanít meg a számukra, amelyekkel megelőzhetik versenytársaikat. Egy edző segítségével több kört futsz az edzésen, mint amennyit szeretnél, s ráadásul ezt úgy teszi, hogy te is akarod majd! Az edző csak rád figyel!

Back to Top