Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Rólunk.

Jövőképünk

„A világ jólétének támogatása az üzleti képzés megújítása révén!”

Az ActionCOACH csapat pozitív gondolkodású, sikeres emberek közössége, akik elkötelezettek küzdeni kiegyensúlyozottságukért, a teljes és őszinte életért. Munkánkban a szervezeti kultúránk 14 pontjának megfelelően arra törekszünk, hogy bárki, aki kapcsolatba kerül velünk, gazdagodjék e kapcsolat által és közelebb kerüljön ahhoz a személyiséghez, amivé szeretne válni, és érje el a céljait, amelyeket kitűzött maga elé.
A klienseinket sokkal inkább hozzáállásuk alapján, mintsem méretük szerint választjuk, azokat, akiknek fontos, hogy mi a leggyakorlatiasabb, legalkalmazhatóbb és a leggyorsabb növekedési esélyt kínáló megoldásokat ajánljuk, mert tisztában vagyunk javaslataink súlyával. Képesek távolabbra tekinteni, nyitottak a tanulásra, a növekedésre, a csapatmunkára velünk, az „emberarcú” szervezeti fejlődés érdekében.

 

Velünk készült beszélgetések

168 óra
gazdaságirádió
hvg

 

Nagyszerű élmény volt a Leverage játékban részt venni. Az elméleti ismereteknek (cégvezetés, marketing) már birtokában voltam, így azok nem jelentettek sok újdonságot, viszont nagyon élvezetes és tanulságos volt egy “játék vállalkozást” felépíteni, ahol nincs igazi veszély – mégis, a döntés, a kockáztatás ugyanolyan izgalmas, mint a valóságban. A legtöbbet saját magamról, a döntési mechanizmusaimról, a komfortzónámról és a gátjaimról tanultam. Ajánlom minden kezdő és haladó vállalkozónak, cégvezetőnek!
D. Bikfalvi Moni, Pagony Multimédia Stúdió

Back to Top