Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

3 óra üzleti coaching.

AZ ACTIONCOACH FELTÁRÓ KONZULTÁCIÓJA

KISVÁLLALKOZÓKNAK ÉS KÖZEPES VÁLLALKOZÁSOK TULAJDONOSAINAK

 

A „vállalkozás” ActionCOACH féle meghatározása:

“olyan szervezet, mely piaci környezetben nyereségesen működik az Ön személyes közreműködése nélkül is” – ahol Ön a cégtulajdonos

skills_sc

A FELTÁRÓ KONZULTÁCIÓ (3 ÓRA ÜZLETI COACHING) ÖN-nek SZÓL,

– ha Ön ösztönös (rutinos) vállalkozóból tudatos vállalkozóvá szeretne válni,

– ha Ön jó vezetője cégének, csak szeretné megtudni, hogy megfelelő irányba állnak-e a vitorlák,

– ha Ön rövid idő alatt meg szeretné sokszorozni a cégirányításban használatos kompetenciáit és tapasztalatát (egy „üzleti mri röntgen” felvétel pontosságával alkotott kép segítségével),

– ha Ön a vezetés magányosságát nehéz teherként éli meg,

– ha Ön szeretne rendszerezett ritmust vinni az ügyei intézésébe, prioritások felállításával, fontos és sürgős teendők beazonosításával,

– ha az Ön cége eljutott egy fejlődési stádiumba, és keresi a továbblépési utakat,

– ha Önök, mint tulajdonosok egyeztetni szeretnék a vállalkozásukra vonatkozó feltételezéseiket, vagy stratégia alkotás előtt állnak, és ehhez van szükségük munícióra,

– ha az Ön cége problémákkal küszködik a válság hatására, és ebből szeretnének a siker felé elmozdulni.

 

 

három órás (vagy 1 napos) workshop

Tartalom: az ActionCOACH elemzési rendszerével átvilágítja egy adott vállalkozás aktuális állapotát, azonosítja a növekedés esélyeit és eszközeit.

– módja lesz a vállalkozásának a legátfogóbb megismerésére és a fejlesztési területek azonosítására,

– az intenzív munka új lendületet adhat vállalkozásának, a „külső szem mást lát” hatása pedig új perspektívákat nyithat meg, általa alternatívákat ismerhet meg, csökkentheti vele a döntési bizonytalanságot,

– olyan üzletfejlesztési eszközöket kap kézhez, amelyek egyszerű módon áttekinthetővé és követhetővé teszik az üzleti folyamatokat,

döntéseket tud hozni, és a döntések megalapozására csak egy olyan strukturált rendszerben van módja, mint a FELTÁRÓ KONZULTÁCIÓ (3 ÓRA ÜZLETI COACHING

(Amire a figyelmünket irányítani fogjuk)

(1) Jövőkép, Piacképesség

Üzletet sem építünk másképp, mint egy házat, vagy más struktúrákat. A legkritikusabb eleme az építkezésnek az alapok lefektetése, amelyek az eredmények elérését lehetővé teszik. Házat is úgy építünk, hogy biztos képpel rendelkezünk arról, hogy is fog kinézni, amikor készen lesz. Pont így kell eljárnunk az üzletünk építésében is: addig nincs kész az üzlet sem, amíg nem úgy néz ki, mint ahogy azt késznek elképzeltük. Természetesen előfordulhat, hogy fejlődik a róla alkotott kép, ami attól még épp oly pontos kell, hogy legyen, vagy épp még pontosabb. E változások sem szabad, hogy eltérítsék a tulajdonost attól a céljától, hogy biztos alapokat adjon vállalkozásának.

(2) Jövedelmezőség

Amikor a jövedelmezőségről beszélünk, a figyelmünket az előre jelezhető készpénzforgalomra irányítjuk és az a cél vezet bennünket, hogy olyan helyzetbe hozzuk a vállalkozást, amely kiemeli azt az árversenyből. Ez a fokozat, amelyben a piaci környezetben működő szervezet igényei szerint járunk el. „Arccal a marketing felé!” s ez azt jelenti, hogy azokra a kulcsterületekre koncentrálunk, amelyek révén egyedivé tehetjük és megkülönböztetett értékké (Unique Selling Preposition, USP) tudjuk formálni az értékesített termékeket és/vagy szolgáltatásokat. Ezen a szinten jut szerephez az öt utas modell alkalmazása. Az 5 út arra szolgáló eszköz, hogy a marketingnek a fogyasztókkal, a bevétellel és a profittal való kapcsolatát biztos alapokra helyezze.

(3) Gazdaságosság

Minden szinten rendszert viszünk a vállalkozásba. ActionCOACH értelmezésben: „Mindig többet, mindig kevesebbel!” Miközben szisztematikusabbá tesszük a rutint, humanizáljuk az elvárásokat. Általánosnak tekinthető az a megállapítás, hogy a tipikus vállalati folyamatok 80 %-a bizonyos értelemben rutin. Ezek „önjáró képességének” fokozása erőforrásokat szabadít fel – főleg a tulajdonos idejét kíméli – a fontosabb, nagyobb produktivitáshoz vezető tevékenységek számára.

Főleg a legfontosabb teljesítménymutatók (Key Performance Indicators, KPIs) meghatározására koncentrálunk. Azokat az értékeket, számokat keressük, amelyek a legpontosabban jelzik, mi is zajlik a cégnél, s milyen távolságra vagyunk kitűzött céljainktól. Mit is kell voltaképp irányítani? Hogyan tehetjük jól olajozott gépezetté a céget?

(4) Csapatmunka – a növekedés struktúrája

A győztes csapat megalkotásának főbb elemei közé a közös célok iránt elkötelezett határozott vezetés, a játékszabályok ismerete, és az a fajta tudatosság értendő, amely segít, hogy mindenki tisztában legyen vele, mi a szerepe, mit mikor kell tennie a kitűzött tervek elérése érdekében. A csapatépítés a kockázatvállalást támogató légkör megteremtését is elősegíti, azzal együtt, hogy mindenki részvételét 100 %-on tartja.

(5) Összehangoltság – rendszerek

Ideális esetben a csapatmunka és az összehangoltság lépcsőfokai olyan „mozgó lépcsőt” alkotnak, amely előzetesen elképzelhetetlen lehetőségeket nyit meg a tulajdonos vállalkozó előtt az elért eredmények ismeretében. Négy területen kell egy vállalkozásban szisztematizálásra törekedni: az emberek és képzés, a szolgáltatás, a mérés-értékelés és az alkalmazott technológia területén.

Pl. az emberek és képzés területén: egy önjáró képzési rendszer kidolgozása, bevezető képzés, készségfejlesztés, csapatépítés, csapatpozíciók meghatározása, vezetők fejlesztése, konfliktuskezelés, játékszabályok meghatározása, munkaerő kiválasztás és utánpótlás, értekezletek rendszerének kifejlesztése, karrier-tervezés, időgazdálkodás, stb.

(6) Biztos eredmények

Meg fogja tanulni, hogyan váljon remek vezetővé, hogyan fejlessze az üzletét, ahelyett, hogy benne dolgozna, hogyan delegálja a feladatokat, és hogyan jutalmazzon.

A program elérése érdekében 62 ezer Ft + ÁFA-t szükséges beruházni, amely magában foglalja a fenti szolgáltatásokat és a program során átadásra kerülő üzletfejlesztési segédeszközöket és dokumentumokat.

Kedvezmények:

– Az Üzleti Klinika Online Konferencia részvevője, amennyiben a kuponját be kívánja váltani ehhez a programhoz 32 ezer Ft + ÁFA áron jut hozzá!

Bónusz a résztvevőknek:

– a FELTÁRÓ KONZULTÁCIÓ (3 ÓRA ÜZLETI COACHING). program igénybe vevői, amennyiben további együttműködésre szerződnek a mentori (1:1) coaching szolgáltatás keretében 13 hónapon keresztül, akkor ez az első hónapban ingyenes számukra. (Az ott felkínált kedvezményeken felül!

 

Jelentkezés itt Bővebb tájékoztatást kérek

Back to Top