Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Programjaink.

Üzleti Coaching / Programjaink

Jószolgálati coaching civil szervezetek részére!

Az Actioncoach Magyarország pályázatot hirdet hazai civil szervezetek részére.

10 szervezet nyer 5 hónapon keresztül zajló heti rendszerességű ingyenes coaching szolgáltatást és további 10 szervezet vezetője vehet részt öt alkalomból álló csoportos coaching-programban.
További információk itt!

Csoportos Coaching!

A „Csoportos Coaching” –gal mint cégfejlesztő eszköz, lehetővé válik, hogy Ön úgy jusson az üzleti tudáshoz, hogy közben mások tapasztalataiból is tanulhat, idejét nagy mértékben megkíméljük, és lehetőséget adunk az önképzés által a legkorszerűbb vállalkozási ismeretek rugalmas elsajátítására, valamint segítjük mindezek alkalmazásában a saját cégében!
További információk itt!

3 óra üzleti coaching!

Az ActionCOACH feltáró konzultációja kisvállalkozóknak és közepes vállalkozások tulajdonosainak! Közösen fejlesztjük az ÖN vállalkozását!
További információk itt!

Workshop

Játék

90 Napra Tervező Műhely

Képzelje el pontosan, hol szeretné, ha tartana a vállalkozása 90 nap múlva. De talán még fontosabb, hogy képzelje el pontosan, hogy hogyan fog eljutni oda. Tudja most pontosan, hogy mit kell tennie minden egyes héten, hogy a vállalkozása eljusson az általa elképzelt pontra a következő negyedévre? Vagy még nyersebben fogalmazva, tudja most teljes bizonyossággal, hogy hol tart a vállalkozása?

A workshop alkalmával egy 40 oldalas munkafüzeten halad végig. Közben a hozzá kapcsolódó elméleti anyag egy szemléletes előadás, vetített prezentáció valamint szituációs játékok segítségével kerül bemutatásra.

Bővebben  Jelentkezés

Ügyfélvadász Műhely

Az Ügyfélvadász Műhely alatt 284 marketing eszközből válogatjuk ki azokat, amelyeket az Ön vállalkozására a lehető legnagyobb hatékonysággal lehet alkalmazni. Ezekből a kipróbált eszközökből fogjuk felépíteni együtt az Ön saját, versenyképes marketing stratégiáját.

  1. Van elegendő számú fizetőképes vevője?
  2. Tudja, hogyan vonzzon be még többet?
  3. Van módszere arra, hogyan vegye rá őket, hogy többet és többször vásároljanak Öntől?

Ha a fenti kérdésekre nemmel válaszolt, akkor remek hírem van az Ön számára, ugyanis nekem 284 bevált módszerem van az árbevétele növelésére

Bővebben  Jelentkezés

Versenyelőny – Leverage Játékest

Ezek az alkalmak nemcsak üzletembereknek, vállalkozóknak, hanem más a vállalkozás fejlesztés iránt érdeklődők számára is nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy új tapasztalatokat szerezzenek az üzletfejlesztés terén.

A Versenyelőny- (Leverage) játék célja, hogy a játékos hozzon létre egy olyan vállalkozást, amely rendelkezik a megfelelő felépítéssel, a szükséges működőképes rendszerekkel, és a játék végére ez az üzlet váljék önjáróvá, azaz a “tulajdonos” személyes közreműködése nélkül is biztos lábakon álljon.

Bővebben  Jelentkezés

Program Időpont Jelentkezés
Versenyelőny – Leverage játékest házhoz megyünk  Jelentkezés
90napra Tervező Workshop  házhoz megyünk Jelentkezés
Ügyfélvadász Műhely házhoz megyünk Jelentkezés

Érdeklődés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Back to Top