Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

Cégépítés kalákában, de profi irányítással!.

A „Csoportos Coaching” –gal mint cégfejlesztő eszköz, lehetővé válik, hogy Ön úgy jusson az üzleti tudáshoz, hogy közben mások tapasztalataiból is tanulhat, idejét nagy mértékben megkíméljük, és lehetőséget adunk az önképzés által a legkorszerűbb vállalkozási ismeretek rugalmas elsajátítására, valamint segítjük mindezek alkalmazásában a saját cégében. E vállalkozásfejlesztési eszköz segítségével az együttműködésünk 3 hónapja alatt 7 alkalommal találkozunk csoportosan, ez általában 5-6 hasonló vállalkozót jelent, valamint 3 alkalommal van lehetőség személyes coachingra, ahol cégre és egyénre szabottan együtt gondolkodunk azon: mit és hogyan sikerül átültetni saját vállalkozásába. Az esetleges problémákat együtt elemezzük, illetve a cég új pályára állításának lehetőségeit keressük. Egy alkalmat a „Leverage játék”-ra szánunk, amikor is a cégépítést „büntetlenül” egy virtuális cég fejlesztésével ki lehet próbálni.

 

A csoportos coaching ára 390.000 Ft+ÁFA. A foglalkozásokon való résztvételre a vállalkozó úgy kaphat jogot, ha ezen összeget előre kifizeti.

A szolgáltatásunk díja 6+1 alkalmat a Leverage játékkal együtt, a 3 személyes coachingot, és az átadott anyagok értékét tartalmazza.

 

Hasonló fizetési feltételekkel még egy főt magával hozhat a programokra.

Jelentkezés itt Bővebb tájékoztatást kérek

 

     Mikor jó megoldás a csoportos coaching program az Ön vállalkozása építéséhez?

 1. Ha Önnek kevés az ideje, takarékos megoldást keres cége fejlesztésére és szereti az önképzést.
 2. Ha az üzletépítési ismereteket jól kidolgozott módszertannal számtalan minta-dokumentummal és más, a cégirányításban közvetlenül alkalmazható eszközre építené. Ezeket az eszközöket és dokumentumokat természetesen a rendelkezésére bocsájtjuk.
 3. Ha komplex, áttekintő megoldást keres, ahol együtt van a helyzetértékelés, az elemezés, a döntés, a megoldás és a tapasztalatok összegzése is és mindezek feldolgozására folyamatosan segítségére van egy együttműködő coach.
 4. Ha hasonló vállalkozó társakat keres, akiknek tapasztalataiból Ön is tanulni szeretne.

 

Mit nyerek, ha részt veszek a csoportos coaching programban?

 1. Biztos tudást a vállalkozásom működtetéséhez.
 2. Egy rendszert az életvitelemben és az üzletfejlesztésben.
 3. Újabb kapcsolatokat és üzleti partnereket.
 4. Megerősítést a korábbi jó döntéseimre vonatkozóan.
 5. A Magyarországon elérhető legkorszerűbb üzleti megoldások és módszerek alkalmazására nyílik lehetőségem.
 6. Olyan szakma képviselője támogat a vezetői munkámban, amely több évtizednyi üzleti tapasztalatot, nemzetközi hátteret tudhat magáénak.

 

+ BÓNUSZ a „Versenyelőny” (Leverage) játék

 

 1. Ez a közbenső találkozó egy vidám és jól használható összefoglalását és prognózisát adja a stratégiai és taktikai elemeknek.
 2. Ugyanis a Versenyelőny játék célja az, hogy a játékos hozzon létre egy olyan vállalkozást, amely rendelkezik a megfelelő felépítéssel, a szükséges működőképes rendszerekkel, és a játék végére ez az üzlet váljék önjáróvá, azaz a “tulajdonos” személyes közreműködése nélkül is biztos lábakon álljon. A játék közben el kell tudni adni a terméket/szolgáltatást, maximalizálni kell a bevételt (amit, ha a játékos jól használ fel, vissza tud forgatni a vállalkozásába is), illetve különböző üzleti döntéseket kell hozni.

 

Jelentkezés itt Bővebb tájékoztatást kérek

Back to Top