Free songs
Telefon: + 36 70 / 376 9942 | E-Mail: actioncoach@iif.hu
A vállalkozásfejlesztés új dimenziója KKV-k részére

ActionCOACH szeretne lenni?.

Ha üzleti coach szeretne lenni

Az Üzleti Coach karriered itt kezdődik

Magyarországon egyre nagyobb az igény a hiteles hatékony üzleti coaching iránt. Nincs megfelelőbb pillanat üzleti coaching vállalkozást indítani, ilyen vállalkozáshoz csatlakozni. Az üzletemberek, a vállalkozók számtalan, korábban elképzelhetetlen kihívással szembesülnek nap-nap után, a gazdasági környezet az elmúlt években fenekestül felfordult.

Az ActionCOACH Magyarország csapatának tagjai ügyfeleiknél munkájuk révén drámai profit- és hatékonyságnövekedést érnek el. Köszönhetően annak a szisztematikusságnak és felelősség-megosztásnak, ami csak a coaching, mint szolgáltatás sajátossága.

Évtizedekig kutattam a felnőttkori tanulásnak, személyes hatékonyságunk növelésének legjobb, legsikeresebb, leggazdaságosabb formáit, mielőtt arra adtam a fejem, hogy Mester Licence-t vásárolok a világ legnagyobb, legrégebbi és legtöbb sikert fölhalmozó hálózatában. Melyet azóta is életem egyik legjobb döntésének tartok.
Már 1992 óta folytatok szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadást, amelynek a portfóliójába kezdetektől beletartozott a coaching. S miután mindenféle outdoor és indoor tréningformát, rövid és hosszú képző programot kidolgoztam, kipróbáltam, működtettem, értékeltem; jutottam arra felismerésre, hogy a coaching az valami egészen más!

Itt a honlapomon, szolgáltató cégem oldalain (action-coach.hu cegfejleszto.eu), csapatom közösségi, és nyilvános megjelenései során találkozhatsz azzal a hihetetlenül pozitív és megerősítő hozzáállással, amely jutalmazza a törekvéseiért kiálló üzletembereket, klienseinket, az általuk sikeresen működtetett vállalkozások alkalmazottjait, ügyfeleit, partnereiket és velük teljesen egybecsengő módon bennünket, coachokat is!

Örülök, hogy itt jársz, s érdeklődsz irántunk, hogy benned is felmerül a kérdés: hogyan válhatnál üzleti coach-csá. Hidd el, maximálisan átérzem a helyzeted, ami döntéshozatal nehézségében rejlik. Karriert váltani nem könnyű, egy új, még növekedés előtt álló ágazatba az elsők között csatlakozni bizony nem minden kockázat nélküli helyzet.

Feltételezem, nem az egyetlen lehetőség az üzleti coaching, ami, mint karrierváltási lehetőség a látókörödbe került. Az alábbiakban azokat a kérdéseket foglaltam listába, amelyek megválaszolása segít a legjobb döntést meghozni.

  • Ha fordulóponthoz jutott a szakmai karriered, hol máshol tudod oly biztonsággal kézben tartani tetteid, cselekedeteid következményeit, mint a coachingban? Hol máshol érhetsz el nagyobb önállóságot, távolságot a piaci erőktől, a másoktól való függéstől?
  • Hol máshol, mint a coachingban van módod oly mélységben és kiterjedtségben kamatoztatni azt a tudást, készséget, amit eddig fölhalmoztál pályád során?
  • Miért ne kezdhetnél egyből a csúcson: a világ elsőszámú üzleti coaching szolgáltatójánál, amely megalapítója volt az ágazatnak s ma is a megújulás motorja? Amely mára az üzleti kiválóság szinonimájává vált a világban.
  • Olyan üzletbe szándékozol befektetni, amely magas megtérüléssel jár, de elsősorban a Te számodra, nem valaki másnak?
  • Kipróbált, bizonyított üzleti konstrukció után érdeklődsz, amely üzleti elit terepe? A sikeres, az élre törő vállalkozók körében, velük egy levegőt szívva szeretnél növekedni tudásban, hatásosságban?
  • Olyan környezetre vársz, ahol a teljesítményt értékelik, ahol az eredmények hitelesítik az erőfeszítéseket?

Mit jelent üzleti coach-nak lenni?

Első lépésként: Töltsd ki még ma tesztünket!

Kitöltöm…

Miért ActionCOACH?

Az ActionCOACH elmúlt húsz éve bizonyította, hogy az egyedülálló módszerek tényleg sikerre juttatják a vállalkozásokat. Mára ezerszáznál több coach, tízezernél több elégedett kliens hitelesíti a szervezet erejét. Több évtizedes szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadással a hátam mögött bátran állítom, hogy aki az ActionCOACH team tagjaként folytat tanácsadást, ezt az elérhető legmagasabb szintű képzés birtokában, széles nemzetközi szakmai támogató hálózatot maga mögött tudva teheti. Ezeknek a teljesítményeknek a révén egyedülálló mélységű és kiterjedtségű szakmai tapasztalat és módszertani kultúra halmozódott fel, amely nagyon jól szervezett, s modern eszközökkel támogatott képzések révén könnyen birtokba vehető.

Kérdésésed van?

Back to Top